Zaupajte nam…

Na tej strani so dobrodošle vaše izkušnje, želje, pobude za spremembe – na Dobenu in njegovi bližnji okolici…

Karkoli bi želeli spremeniti, opozoriti ali zgolj pohvaliti – napišite ! Veseli bomo vašega mnenja, ki so mu namenjene spodnje vrstice.

Advertisements

Responses

  1. Ali lahko rečem da smo se tudi jaz in moja družina zaljubili v Dobeno. Predvsem v Zgornje Dobeno kjer je čudovit razgled na LJ in na okoliške kraje. Prihajamo iz Štajerske in ko smo iskali mesto oziroma ga še iščemo kje bi si lahko zgradili hišico smo rekli, da je to ali center LJ ali Dobeno. Dobeno je res čudovito in z veseljem bi s svojo družino živel v tem lepem kraju.

  2. Bolj “zahtevnim pohodnikom”, ki si želijo malo daljšega sprehoda, priporočam markirano pot od Mengeške koče proti Rašici in do Dobena ( cca 2 uri po gozdnih poteh ). Prijetno utrujeni se lahko mimogrede ustavite v novi gostilni “Dobenski hram”, kjer vas bo prav gotovo prevzela domačnost in prekrasen razgled v dolino, pa še kaj dobrega lahko prigriznete. Ne bo vam žal!

  3. Ta vikend me je moja druina pocrkljala in si je privoščila kosilo v Dobenskem hramu, kar priporočam tudi ostalim ! Dobra hrana, krasen vrt in če je še vreme lepo, sprehod do tja ( cca pol ure malo v hrib in nazaj… ), da potem človek nima slabe vesti dobro pojesti in spiti kozarček dobrega vina. Skratka – fajn, se še vidimo !

  4. Najbolj všeč mi je dejstvo, da je narava tako blizu mestu. Krasna okolica z vikendi. Zanimiva je tudi gostinska ponudba in možnost prenočišča. Bližina ostalih izletniških točk, kot so grad Jable, vrh Staneta Kosca, itn. Največkrat obiščem Dobeno s kolesom preko Rašice s strani Ljubljane. Lep izlet, tako za rekracijo kot za uživanje v prelepi pokrajini.

  5. Bravo, letošnja pomlad bo na Dobenu očitno drugačna. Pa naj bo in mi z njo.

  6. Pozdravljeni!

    Najprej bi vam tudi jaz rad zazelel Srecno, zdravo ter uspesno leto ki je pred nami.

    Da se oredstavim: Sem stanovalec zgornjega Dobena, sodeloval sem na akcijah, ki smo jih prirejali (srecelovi, gradnja trase za elektriko, vodo) pri izgradnji ceste v dveh delihter ceste na rasico..


Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: